Novi in rabljeni računalniki > Izdelki > Servisni paket PREMIUM, za delovne postaje

Servisni paket PREMIUM, za delovne postaje

Šifra: 038960d32928 Kategoriji: ,

Zaščita po izteku garancijske dobe.

0,00 

Opis

Servisni paket PREMIUM priporočamo vsem tistim, ki želite, da bo delovna postaja z vami vrsto let in ki nimate časa (ali pa niste strokovnjak)
za njegovo vzdrževanje.

Življenjska doba vaše delovne postaje je odvisna od predvsem od njene čiste notranjosti in termalne paste med procesorjem in hladilnikom.
Prah, ki se mu ne moremo izogniti, se nabira na elektronskih elementih v notranjosti delovne postaje, ki se posledično bolj grejejo, toplotna pasta pa z leti “slabi” in izgublja svojo toplotno prevodnost, kar pomeni slabše hlajenje procesorja. Če se procesor in elementi pregrevajo, se življenjska doba delovne postaje krepko zmanjša, v najslabšem primeru pa celo pride do odpovedi procesorja, RAMa, diska, matične plošče, kar potegne za seboj določene sitnosti in stroške. V najslabšem primeru je potreben nakup nove delovne postaje. Je res vredno?

Strošku in sitnostim se izognete z nakupom servisnega paket PREMIUM, ki vsebuje:

  • brezplačni preventivni pregled delovne postaje v roku 12 oz. 24 mesecev PO IZTEKU vaše originalne garancije in vključuje pihanje, sesanje, menjava termalne paste na procesorju, pregled RAMa in trdega diska.
     
  • brezplačna servisna popravila (vključno z nadomestnimi deli) v roku 12 oz. 24 mesecev PO IZTEKU vaše originalne garancije.
    Paket krije nadomestne komponente: RAM, trdi disk in napajalnik. Paket ne krije okvare matične plošče, baterije ali grafične kartice.

Servisni paket PREMIUM lahko dokupite za katerokoli delovno postajo iz naše ponudbe.

Cena servisnega paketa PREMIUM je nizka in enotna za vse delovne postaje iz naše ponudbe. Servisni paket lahko kupite v dveh dolžinah – 12 ali 24 mesecev.
Paket se doda ob spletnem nakupu – obkljukajte opcijo “Servisni paket PREMIUM” v modrem jezičku NADGRADNJA(!), ki se nahaja pod slikami artikla, ki ga izbirate.

 

Izdelek dodan v košarico
X